به گزارش تفکر، وی افزود: بر اساس اولویتبندیهای مبتنی بر نقاط حادثهخیز رودخانهها در هنگام طغیان، مسیرهایی از رودخانههای خانرود و سیاهرود در جویبار، دهمیان در سوادکوه، تلار در قائمشهر و سوادکوه و سوادکوه شمالی، زیروان، قائم و شهیدآباد در بهشهر، مشی، لمراسک، تیرتاش و تیلهنو در گلوگاه و کاریرود در آمل و در منطقه مازوبن تنکابن سال گذشته با استفاده از ماشینآلات و تامین اعتبارات مورد نیاز لایروبی شد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران با اشاره به ظرفیت قانونی تهاتر مصالح برای لایروبی رودخانهها، خاطرنشان کرد: همچنین ۱۷ کیلومتر از رودخانههای مازندران از محل تهاتر مصالح رودخانهای لایروبی شدند.
داوودیان خاطرنشان کرد: بر اساس برنامهریزیها و شناسایی نقاط حادثهخیز، امسال قرار است دستکم ۱۳۰ کیلومتر از رودخانههای استان لایروبی شوند.
مجموع لایروبی انجام شده رودخانههای مازندران در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۴ کیلومتر بود که این رقم در سال ۱۴۰۲ با رشد نزدیک به چهار برابری به ۱۵۷ کیلومتر رسید و در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۱۵ کیلومتر از رودخانههای استان در نقاط حادثهخیز لایروبی شد.
گفتنی است مازندران حدود ۱۲۰ رودخانه اصلی و فرعی به طول هفت هزار کیلومتر دارد که دستکم ۲۰ رودخانه از این تعداد رودخانههای بزرگ و اصلی هستند. در این بین نیز رودخانههای تلار، تجن، بابلرود، چشمهکیله، سردآبررود، چالوس، نکارود و هراز مهمترین رودخانههای این استان محسوب میشوند.