به گزارش تفکر، اگر حاملگی به سه ماه اول، دوم و سوم تقسیم شود، سه ماه دوم بهترین زمان برای روزهداری مادران باردار و کاملا سالم است.
سه ماه اول زمان بسیار حیاتی برای تشکیل ارگان جنین است بنابراین در این بازه زمانی، سطح نرمال قند خون مادر اهمیت دارد زیرا تکامل قلب و مغز جنین وابسته به گلوگز است.
گرسنگی طولانی مدت باعث افزایش «کتون» در خون میشود که بر روی ظرفیت رشدی و مغز جنین می تواند تأثیرگذار باشد.
در سه ماه سوم بدن در حال ذخیره انرژی برای نزدیکی به زمان زایمان است از همین رو بسیاری از صاحبنظران در این مقطع روزهداری را به خصوص بعد از هفته ٣۶ بارداری توصیه نمیکنند
مادران باردار بهتر است در زمان افطار مصرف میوه، سبزی، غلات، آب فراوان را در دستور کار قرار دهند و در صورت تمایل به مصرف شیرینیجات نیز میتوانند از عسل، شیره انگور، خرما، توت استفاده کنند.
منبع: پایگاه خبری اداره بهداشت استان مازندران