به گزارش تفکر، حسین ایزدی ضمن تبریک عید مبعث و در پیش بودن ایامالله دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار کرد: در دهه فجر امسال قرار است ۴۶ طرح گردشگری مازندران با میزان اشتغالزایی برای ۲۵۴ نفر گشایش یابد.
وی با اشاره به رشد فعالیت واحدهای بومگردی در سراسر استان افزود: از این ۴۶ طرح آماده بهرهبرداری، ۲۲ طرح شامل اقامتگاههای بومگردی است که در شهرستانهای گلوگاه، نکا، بهشهر، قائمشهر، سوادکوه شمالی، بابل و نور به بهرهبرداری میرسند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران از تکمیل ساخت یک واحد متل در شهرستان رامسر با سرایهگذاری بخش خصوصی هم خبر داد.
ایزدی خاطرنشان کرد: زیرساختهای گردشگری اندرگلی و برنجستانک در سوادکوه شمالی، شورمست سوادکوه، منطقه نمونه گردشگری میزبان و پارک طبیعتگردی قادیکلای قائمشهر نیز در دهه فجر به بهرهبرداری میرسند.
این مسئول از برنامهریزی برای گشایش و آغاز به کار هشت دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در گلوگاه، ساری، بابل، بابلسر، آمل، تنکابن و چالوس نیز خبر داد و گفت: فعال شدن این دفاتر میتواند میزان جذب گردشگر به مازندران و مراودات حوزه گردشگری در استان را ارتقا دهد.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به ضرورت ایجاد مجتمعهای خدماتی و رفاهی بینراهی در مازندران، خاطرنشان کرد: در دهه فجر ۲ واحد بینراهی در شهرستانهای نور و تنکابن نیز به بهرهبرداری میرسد.
وی از تکمیل عملیات ساخت خانه صنایعدستی در روستای درزیکلای بابل بهعنوان روستای ملی حصیربافی مازندران و بهرهبرداری از آن در دهه فجر خبر داد و گفت: ۲ بازارچه صنایعدستی در جویبار و بابلسر، ۳ فروشگاه صنایعدستی در کلاردشت، تنکابن و رامسر و کارگاه چرم در نوشهر نیز همزمان با دهه فجر به مجموعه امکانات عرضه و فروش محصولات صنایعدستی استان افزوده میشود.
به گفته مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران، مرمت و احیای بقعه درویش یوسف بابل نیز به پایان رسید و بازگشایی این بقعه مرمتشده به روی زائران و گردشگران را نیز از جمله طرحهای قابل افتتاح حوزه میراث فرهنگی مازندران در دهه فجر عنوان کرد.